Komplex diagnosztika magasfokon, minden egy helyen!

Orvosi összefoglaló véleménnyel, leletek értelmezésével!

 

A Levendula Home célul tűzte ki, hogy páciensei részére szélesebb körű ellátási csomagot biztosítson. Ezért bevezettük a különböző szűrő csomagjainkat, amiben könnyedén megtalálható a saját elképzelés szerinti, vagy akár az orvosa által javasolt kivizsgálási csomag.

A betegségek megelőzése, a prevenció elsődleges célunk a szűrések során. Ennek ellenére természetesen a szűrés kapcsán a már meglévő, ismert betegségek aktuális állapotát, az alkalmazott kezelés optimális voltát is vizsgáljuk. Betegség felfedezése esetén gondozásban is ellátjuk pácienseinket.

Tekintettel arra, hogy nehezen összeegyeztethető a pácienseinknek az ideje az orvosi vizsgálattal, ezért kifejezett szűrőnapokat hoztunk létre, amiben a vizsgálatok 2-3 óra leforgása alatt elvégezhetőek.

A szűrést követően részletes leírást adunk az elvégzett vizsgálatokról, a feltárt eltérésekről, valamint életmódbeli tanácsokkal látjuk el pácienseinket.

Mennyi időt vesz igénybe a szűrés?

A teljes kivizsgálás 1 vagy maximum 2 munkanapot vesz igénybe a vizsgálat komplexitásának függvényében: ezekre a vizsgálatokra a hétfő, illetve keddi napokon kerül sor, amikor Ön reggel bejön a Levendula Homeba, és délelőtt már el is végezzük az összes fontosabb szűrővizsgálatot. Az eredmények kiértékelését, személyes konzultációt követően 5 munkanapon belül orvosunk végzi el.

Az összefoglaló, az összes lelet alapján készülő írásos kiértékelését emailben vagy személyes átvétellel adjuk át Önnek. Ha szükséges, javaslatot teszünk a további vizsgálatokra, illetve az életmódban esetlegesen szükséges változtatásokra.

Jelentkezés: online időpont foglalással vagy telefonon: +36 23 232 162
 

 

CSOMAGJAINK:

frissítés alatt...

FIGYELEM! A mell ultrahang vizsgálat nem minösül emlőrák szűrésnek!